Az Önhöz tökéletesen illő mosoly
Időpont egyeztetés: H-P: 8.00 - 19.00 Kapcsolat: +3617010602uh.ro1521607342sgofu1521607342mrets1521607342em@of1521607342ni1521607342

Gyakran ismételt kérdések és válaszok

Korábbi pácienseink ezekre voltak kíváncsiak

A Mestermű Fogsor egy komplex, a piacon kapható más fogsorokhoz képest egyedi megoldásokat tartalmazó szolgáltatáscsomagot takar, melyben részben saját találmányainkat hasznosítjuk. Nem csoda tehát, hogy sokakban felmerülnek kérdések az alkalmazott technológiával, a várható eredményekkel vagy a folyamattal kapcsolatban. Az alábbiakban összegyűjtöttük a leggyakrabban felmerülő kérdéseket korábbi pácienseinktől, és az arra adott válaszainkat. Ha esetleg nem találná meg itt a kérdésére a választ, akkor forduljon hozzánk bizalommal az oldal tetején látható e-mail címen és telefonszámon, vagy a Kapcsolat menüpont segítségével.
Mennyi időn belül biztosítanak lehetőséget személyes konzultációra?
Telefonos vagy e-mailben történő egyeztetést követően legkésőbb pár héten belül meg tudunk szervezni Önnek egy személyes egyeztetést a beavatkozást végző fogorvossal, Dr. Fehér Tiborral. A konzultáció díja 15.000 Ft, amit jóváírunk a kezelés díjából, amennyiben a Mestermű fogsor elkészíttetése mellett dönt.
Erősen csonthiányos állapotban is lehetséges a komplett alsó-felső Mestermű fogsor elkészítése?
Igen, a Mestermű fogsor még olyan esetekben is megoldást jelent, amikor az állcsont már nagyon leépült, és esetleg nem implantálható.
Mennyi idő alatt készül el a fogsor?
A kezelés kezdete után 48 órán belül Ön kézhez kapja a végleges Mestermű fogsort.
Mit jelent és mi a jelentősége a harapásregisztrálásnak?
A hagyományos harapásvétel eredménye rendkívül pontatlan, nagyban függ a kezelő ügyességétől, a páciens aktuális lelki- és izomzatának pillanatnyi állapotától.
Mit jelent és mi a jelentősége az állkapocsbeállításnak?
Az elkészült fogsort finomhangoljuk, becsiszoljuk, hogy az állkapocsízület szabadon mozoghasson. Ez azt jelenti, hogy az alsó és felső fogsor oldalirányú mozgását lehetővé tesszük, ezzel a fogak összeakadását megakadályozzuk.
Mit jelent és mi a jelentősége az analóg mosolytervezésnek?
Az analóg mosolytervezés az a folyamat, amikor a megfelelő fogforma, fogméret, fogszín és fogállás kiválasztásával összeállítjuk az új fogsort. Ennek eredménye a páciens arcához, ajkához, orrához, bőrszínéhez harmonikusan illeszkedő, természetes mosoly, mely a pácienssel közösen kerül elfogadásra. Az ekkor kiválasztott és beállított fogak kerülnek a végleges fogsorba.
Miért ilyen drága ez a kezelés?
A prémium ár prémium szolgáltatást takar, a piacon elérhető legjobb alapanyagok felhasználását, a legmodernebb technológia alkalmazását, magasan képzett, több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakemberek részvételét, kellemes, megnyugtató környezetben. Egy Mestermű Fogsor igazi időtálló befektetés az Ön egészségébe és önbizalommal teli megjelenésébe.
Mi a feltétele az 5 éves garanciának?
Az elkészített fogsorra az átadást követően 5 évig garanciát vállalunk feltéve, hogy azt megfelelően ápolja, tisztítja, semmiféle átalakítást nem végez vagy mással végeztet rajta.
Mi a folyamata a Mestermű fogsor elkészítésének?
A Mestermű Fogsor elkészítése két egymást követő munkanap történik a Bécsi úti rendelőnkben.
Amennyiben többet szeretne tudni a fogsorkészítés folyamatáról, akkor kattintson ide a részletes leírás letöltéséhez.
Mitől függ, hogy én alkalmas vagyok-e erre a kezelésre?
A Mestermű fogsor olyan pácienseknek való, akiknek legalább az egyik állcsontjukban egyetlen foga sincs. Ha ez igaz Önre, akkor nagyon különleges eseteket leszámítva Ön alkalmas a kezelésre.
Lehetséges-e, hogy én valamiért nem kaphatok Mestermű fogsort?
Amennyiben Önnek valamelyik állkapcsában egyáltalán nincsen foga, akkor Ön szinte biztosan alkalmas arra, hogy egy prémium minőségű, személyre szabott Mestermű fogsor boldog tulajdonosa legyen. Vannak azonban ritka kivételek, ezért is biztosítunk lehetőséget a beavatkozás előtt egy személyes konzultációra.
Mikor kell fizetnem?
A kezelés teljes költsége a kezelés megkezdésének napján fizetendő. Rendelőnkben készpénzes és bankkártyás fizetés is lehetséges.
Miért ennyivel olcsóbb, ha az alsó és a felső fogsort egyszerre készíttetem el, mint ha külön-külön?
Az árban jelentős tényező a több évtizedes tapasztalattal rendelkező munkatársaink munkaideje, illetve a kezeléshez használt rendelő és a felhasznált eszközök ellenértéke, mely az alsó és felső állkapocshoz egyidejűleg készített Mestermű fogsor esetében jelentősen kevesebb, mint ha külön-külön készítjük a két fogsort.
Mi a különbség a Mestermű fogsor és egy implantátummal rögzített fogsor között?
A legnagyobb különbség, hogy az általunk alkalmazott vákuumos rögzítéssel szemben az implantátumos megoldás nem akadályozza meg az állcsont további leépülését, így gyakori probléma, hogy az implantátumok idővel kiesnek a helyükről. Emiatt már leépült állcsont esetében az implantátumos rögzítés nem alkalmazható, míg a Mestermú Fogsor igen.
Mi a különbség a Mestermű fogsor és egy jóval olcsóbb, ragasztóval rögzített konfekcionált fogsor között?
A ragasztóval rögzített, konfekcionált fogsornál fontos különbség a páciens arcának, egyediségének figyelmen kívül hagyása és ennek esztétikai és egészségügyi következményei, valamint a ragasztós rögzítés kellemetlenségei (napi 2-3-szori kivétel, ragasztó letakarítása, újraragasztás), és az, hogy a Mestermű Fogsorral ellentétben nem akadályozza meg az állcsont további leépülését.
Mit takar az Ön szájához tökéletesen illeszkedő Mestermű Fogsor prémium szolgáltatás?
 • Az állcsont lemintázását
 • A fogsort környező minikai izomzat működésének lemintázását
 • Arcíves regisztrálást
 • Támasztócsapos regisztrálást
 • A helyes ízületi pozíciót eredményező harapás bemérését: a harapásregisztrálást
 • A rágósík meghatározását
 • Harapásemelés mértékének meghatározását
 • Az egyéni rágósík meghatározását
 • Analóg mosolytervezést
 • A fogsor precíziós előállítását
 • Remontázst
 • Az állkapocsízületek szabad mozgásának biztosítását
Szükséges nekem az egyedileg készített Mestermű Fogsor?
Amennyiben az Ön mozgásai pontosan megegyeznek az átlag ember állkapocsízületének mozgásaival, továbbá Ön a helyes ízületi pozícióból harap bele a felpuhított viaszba, akkor a hagyományos módon készített fogsort vagy akár egy implantátumok által elhorgonyzott rögzített fogpótlást is probléma nélkül tud viselni.
Ha nem zavarja, hogy fogsora a műviségről árulkodik, Önnek nincs szüksége a Mestermű Fogsorra.
Mitől egyedileg készített a Mestermű Fogsor?
A Mestermű Fogsor egyedileg készül funkcionális értelemben is.
Az állkapocsízületeknek nagy mozgási szabadságuk van, ezért sokféleképpen lehetséges a felpuhított viaszt összeharapni. A fogsor készítése során a harapást a helyes ízületi pozícióból levezetve határozzuk meg (harapásregisztrálás).
A Mestermű Fogsor készítésénél leképezzük az állkapocsízületi mozgásokat, ezáltal olyan fogpótlást tudunk előállítani, amely az ízületek szabad mozgását biztosítja.