Az Önhöz tökéletesen illő mosoly
Időpont egyeztetés: H-P: 8.00 - 19.00 Kapcsolat: +3617010602uh.ro1519500214sgofu1519500214mrets1519500214em@of1519500214ni1519500214

Áraink

Világszínvonalú szolgáltatás Magyarországon

Egy Mestermű Fogsor ára lényegesen magasabb, mint amennyibe egy olcsó, konfekcionált fogsor kerül. Cserébe egy különleges színvonalú szolgáltatáscsomagot biztosítunk Önnek, kiegészítve a rendkívül gyors, 48 órás ellátással és az általunk biztosított, hosszú távú garanciával.
Alsó és felső fogsor egyidejű elkészítésére jelentős kedvezményt tudunk biztosítani, mivel ekkor jóval gazdaságosabban tudjuk igénybe venni az Önnel foglalkozó szakembereink munkaidejét és a felhasznált eszközöket, alapanyagokat azzal szemben, ha külön-külön készítteti nálunk a két fogsort.
950 000 Ft
Felső fogsor
950 000 Ft
Alsó fogsor
1 425 000 Ft
Alsó és felső fogsor együtt

A prémium ár esetünkben természetesen prémium szolgáltatást takar:
a piacon elérhető legjobb alapanyagok felhasználását,
a legmodernebb technológia alkalmazását,
magasan képzett, több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakemberek részvételét, kellemes, megnyugtató környezetben.

A kezelés kezdetétől 48 órán belül Ön kézhez kapja a végleges Mestermű fogsort.

Amennyiben többet szeretne tudni a fogsorkészítés folyamatáról, kattintson ide a részletes leírás letöltéséhez.

Mit takar a prémium szolgáltatás?

1. Az Ön szájához tökéletesen illeszkedő Mestermű fogsor elkészítése
2. Analóg mosolytervezés – Az arc karakterének helyreállítása a megfelelő fogforma, fogméret, fogszín, fogállás meghatározásával a természetes hatás és a harmonikus arc eléréséhez
3. Állkapocsbeállítás – A szolgáltatás részét képező állkapocsbeállítás harmonizálja az izomműködést, segít az arc arányainak természetes beállításában és megszünteti a rágóizomzat görcsös működését, ezzel kiküszöbölve számos problémát a fogcsikorgatástól az alsó állkapocs előrecsúszásán keresztül a migrénes fejfájásokig.
4. Oktatás – A Mestermű fogsor használatának begyakorlása (körülbelül 15 perc), a fogsorberakás és -kivétel technikájának elsajátítása, a fogsor tisztításával, használatával kapcsolatos információk átadása.

+ 5 év garancia

Minden szempontból a legmagasabb minőségre törekszünk, ezért büszkén és szívesen vállalunk garanciát az általunk elvégzett munkára.

Az elkészített fogsorra az átadást követően 5 évig garanciát vállalunk feltéve, hogy azt rendszeresen tisztítja, semmiféle átalakítást nem végez vagy mással végeztet rajta.
A fogsor lehetőleg évente minimális utánigazítást igényel, melynek költségét mi álljuk.

Egy Mestermű Fogsor igazi időtálló befektetés az Ön egészségébe és önbizalommal teli megjelenésébe.

További kérdése van? Időpontot foglalna?
Örömmel várjuk jelentkezését!